Fellendülés, partnerség, innováció, technológia, együttműködés. MME.

A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete 2002. júniusában alakult.

Célunk, hogy Gyöngyösön és a Mátraalján, a gazdasági élet különböző területein működő munkaadók együttes fellépése révén erősítsük a térség vállalkozásainak érdekeit, tevékenységünkkel elősegítsük törekvéseik érvényre jutását, a város gazdasági fejlesztését. Megfogalmazott céljainknak és vállalt feladatainknak megvalósítása érdekében a városban és a Mátraalján működő vállalkozások minél szélesebb körét szeretnénk bevonni a helyzetüket befolyásoló döntésekbe.

Az MME-nek jelenleg 60 vállalkozás, köztük a térség meghatározó munkaadói mellett sikeres kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók is tagjai.

Az elmúlt években már több mint egy tucat milliárdos nagyságrendű cég állt Tagjaink közé. Összességében több mint 202 MILLIÁRD Ft-os nettó bevételt generáltak Tagjaink a 2021-es adóévben, és több mint 4200 ezer embert foglalkoztattak Gyöngyös és környékén.

Működésünkre a pártpolitika mentesség, a nyilvánosság és az átláthatóság, a partnerség az együttműködésben, átláthatóság a kapcsolattartásban, valamint a bizalom kiépítése és fenntartása a jellemzők. A vállalkozások működése, új vállalkozások létrejötte és gazdasági szerveződésük, működésük elősegítése érdekében elszántan és sikeresen tevékenykedünk.

Évente több társasági programot is szervezünk Tagjaink számára, melyek kiváló alkalmak a személyes kapcsolatok erősítésére.

Alapító okiratunk értelmében Tagjaink révén adományokkal segítjük a város és a Mátraalja kulturális rendezvényeit, civil kezdeményezéseit, a város lakóinak többségét érintő társadalmi akciókat.

Az MME szívesen lát minden munkaadót, vállalkozót, akik az egyesület céljaival azonosulni tudnak, tevékenységébe szívesen bekapcsolódnának.