Polgármesterjelölti beszélgetés – 2019 (ELMARAD)

Tisztelt Egyesületi Tagok!

 
Rengeteg energia, szervezéssel töltött munka és idő: ezek most mind mennek a levesbe, sajnos. 
Nehéz tárgyilagosan, keserűség nélkül fogalmaznom kivételesen, mert a visszajelzésekből, a küldött kérdésekből tényleg az jött át, hogy Tagjaink megmozdultak: vannak kérdéseik, várnak válaszokat, szeretnének aktívan részt venni ezen a jelölti beszélgetésen, és kíváncsiak a válaszokra is (bár még mindig jelen van a politikai apátia érzése néhányakban). Az aktivitás fokozódása mindenképp jó hír, és egyúttal jó iránymutatás is számunkra, hogy mely témák a leginkább érdekesek, fontosak a vállalkozói-munkaadói rétegnek!
A jelöltek ez alkalommal sem cáfoltak rá a poltikusokkal szembeni általános előítéletekre, sajnos. Állást nem foglalhatok, de a csalódottságomnak hangot szeretnék adni, mert szenttül hittem, hogy létezhet még értelmes párbeszéd politikai riválisok között. 
 
A tegnapi nappal Klausmann Viktor, polgármesterjelölt lemondta részvételét az MME rendezvényén, és közölte: beszüntet mindennemű kommunikációt vetélytársával, Hiesz Györggyel, a kampányújságjában megjelent „személyeskedő, családját érintő vádak” miatt. 
 
Polgármesterjelölti beszélgetés rendezvényünk elmarad.
 
A választások után azonban az új polgármesterrel, legyen az bárki a jelöltek közül, természetesen felvesszük a kapcsolatot, és meghívjuk majd, hogy vázolni tudja terveit, konkrét elképzeléseit, és hogy válaszokat adhasson a kérdéseinkre!