Városbál – 2019

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A hagyományokhoz hűen idén is február első hétvégéjén rendezik meg városunk egyik legrangosabb közéleti eseményét, a Városbált – idén ez a dátum február 2-ra esik.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is mint Főtámogatók veszünk részt a Városbál lebonyolításában, és nem mint szervezők.
Egyesületünk idén az Almavirág Szocális Szövetkezetet javasolta jótékonysági célnak, mert hisszük, hogy az adományozás kultúrája, a szociális segítségnyújtás képvisel akkora erőt és értéket, hogy maximálisan e nemes cél mellé állhat akár minden egyes Tagunk is.

Jó szívvel buzdítjuk Tagjainkat, barátaikat-ismerőseiket-partnereiket, Gyöngyös város vállalkozói rétegét, hogy vegyen részt az eseményen, és lehetőségeihez mérten, anyagilag is támogassa a nemes célt! 
A befolyt összegből az Almavirág Szociális Szövetkezet egy „Újra-varroda” kialakítását tűzte zászlajára, a pénzből varrógépeket vásárolnának, hogy a „leselejtezett és leadott” ruhaneműkből újrahasznosított termékeket, bútorhuzatokat, ajándéktárgyakat készíthessenek. Az újrahasznosított ajándékokat aztán a Kincsesbarlangban értékesítve, továbbra is fenntarthatnák a szociális szövetkezés többi célkitűzését: a szociális foglalkoztatást és a vállalkozásindítással küzdő mikrovállalkozások inkubációját is.
Jegyek 15 000 forintos áron a Mátra Művelődési Központban kaphatók január 21-től. A bálra támogatói jegyek is válthatók ugyanott.A jótékonysági összeget a bál tombolabevételei is növelik. A felajánlásokat Molnár Zsófia várja a 70/866 95 73-as telefonszámon vagy a marketing@gyongyok.com e-mail-címen.