MME Karácsonyi táncszínház – 2018

Közeledvén a karácsonyhoz a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete vendégül látja Gyöngyös általános iskoláinak összes alsótagozatos kisdiákját – nem volt ez másként idén sem.

Az évtizedes múltra visszatekintő hagyományunk célja, hogy karácsony közeledtével igazán értékes ajándékot tudjunk adni: olyan élményt, ami örökre megmarad; és hogy olyan gyerkőcök is eljuthassanak moziba/színházba, akik egyébként nem tudnának. Az előadások a szórakoztatás mellett egyben építik is a lelket, értelmes és szerethető élményt nyújtanak.

Idei gyermeklétszám: 1000 (+75 kísérő). Ez alkalommal is 3 előadásra fért be az összes diák. A helyszín pedig a Mátra Művelődési Központ – Záborszky József Színházterme volt.

Nagy-nagy köszönet az iskoláknak a közreműködésért ( Arany János Általános Iskola; Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola; Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola; Gyöngyösi Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola; II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola; Autista Segítő Központ; Petőfi Sándor EGyMI), a pedagógusoknak a pontos és precíz koordinálásért, valamint a Művelődési Ház dolgozóinak a segítségért és kedvességért!

És nem utolsó sorban a Virtus Kamara Táncegyüttes tagjainak a profi, végtelenül kedves és szerethető előadásért!

Annyi öröm-sikítás, taps, nevetés volt, hogy a ház is beleremegett 🙂 Az előadás címe: Bengyáló a leleményes.

Bővebben az előadásról: Bengyáló a leleményes

Bővebben a társulatról: Virtus Kamara Táncegyüttes

 

Fényképek:

Invalid Displayed Gallery