Disznóvágás és disznótoros vacsora – 2017

Hajnalban a Malomudvar Étterem udvarán kezdődött a napunk egy több mint 120 kilós malacka tiszteletteljes feláldozásával, és Gál Mihály elképesztően finom pálinkáinak kóstolásával. Este aztán a vacsorán a Malomudvar Étteremben aranysárga húsleves, töltött káposzta és mennyei disznótoros tál formájában nyerte el végtisztességét a malacka.

Köszönet mindenkinek, aki része volt a napnak! Nagyszerű alkalom volt ez idén is a beszélgetésre, a tapasztalatcserére és a közös nevetésekre!

Invalid Displayed Gallery

Köszönet a segítségért és a hangulat megalapozásáért a hajnali csapatnak!
Köszönet Gál Mihálynak (is) a rendkívüli pálinkákért!
Továbbá köszönet az idei vendéglátónknak Uracs Józsefnek és a csapatának, akik nagyon kitettek magukért!
Köszönet és hála mindazoknak, akik el tudtak jönni kikapcsolódni egy kicsit az esti disznótoros vacsorára! A hangulatra, az ételekre és italokra csupa dícsérő szó érkezett. Idén nagyon sokan részt tudtunk venni az egyik legkedveltebb közösségi programunkon, ami mindenképpen üdvözlendő hír az év végi rohanás és elfoglaltságok közepette! Bár többnyire nagyon elfoglalt minden tagunk, hisz céget vezetni rendkívül fáradtságos és időigényes tevékenység, mégis érdemes időt szánni a kapcsolatépítésre-ápolásra, hisz egyrészt sokszor egymás gazdasági partnerei vagyunk, másrészt pedig egymás barátai-ismerősei is, akik ugyanabban városban élünk-tevékenykedünk, közös célokért küzdünk!