MME disznóvágás és disznótoros vacsora – 2018

Hajnalban a Vincellér Étterem udvarán kezdődött a napunk egy nagyjából 100 kilós malacka tiszteletteljes feláldozásával, és Gál Mihály elképesztően finom pálinkáinak kóstolásával. Idén volt egy másik pálinka-különlegesség is, Király Gábor egy egyéves répa pálinkát osztott meg a csapattal! 🙂 Este aztán a vacsorán a Kékes Étterem dísztermében aranysárga húsleves, töltött káposzta és mennyei disznótoros tál formájában nyerte el végtisztességét a malacka. Felköszöntöttük az egyik születésnaposunkat, Angeli Lászlót: itt is boldog születésnapot és még sok-sok egészségben, barátságban, szeretetben töltött évet kívánunk neki! 🙂

Köszönet mindenkinek, aki része volt a napnak! Nagyszerű alkalom volt ez idén is a beszélgetésre, a tapasztalatcserére és a közös nevetésekre!

Köszönet a segítségért és a hangulat megalapozásáért a hajnali csapatnak! Köszönet Gál Mihálynak (is) a rendkívüli pálinkákért! Továbbá köszönet az idei hentesünknek, Pető Gábornak és a kollégájának, akik nagyon kitettek magukért és nagyszerű munkát végeztek! Köszönet és hála mindazoknak, akik el tudtak jönni kikapcsolódni egy kicsit az esti disznótoros vacsorára! A hangulatra, az ételekre és italokra csupa dícsérő szó érkezett. 🙂

Fényképek: