Hírek Gyöngyös Város információs portáljáról, a Heves Megyei Hírlapról és a Heves Megyei Kormányhivatal oldaláról.


A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének hírlevelei: tovább >>

A Gyöngyös-Mátra TDM honlapja: tovább >>

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapja: tovább >>


RSS Gyöngyös Város Legfrisebb hírei

 • Eredeti szépségében pompázik az ivókút 2020.07.10
  A Fő téri és Bugát Pál téri szökőkutak felújítása után megújult a Hanisz téren lévő ivókút is.
 • Akcióban a zöldkommandó Gyöngyösön 2020.07.07
  Zöldkommandó elnevezéssel új munkacsoportot hozott létre a gyöngyösi önkormányzat Városrendészeti Igazgatósága. Az egység kiemelt figyelmet fordít a köztisztasági szabályok ellenőrzésére, betartatására, és ha szükséges, a szabályszegések szankcionálására.
 • Két új vírusfertőzöttet regisztráltak Gyöngyösön 2020.07.06
  A Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint Gyöngyösön jelenleg két fő járványügyi megfigyelését különítették el, akik az új koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott megbetegedésben szenvednek - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere.
 • Novemberig érkeznek a kéményseprők 2020.07.03
  A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a veszélyhelyzet miatt módosította a Heves megyében esedékes munkatervét.
 • Mondja el véleményét Ön is a helyi tömegközlekedéssel kapcsolatban! 2020.07.03
  Gyöngyös vezetői és képviselő-testülete a júniusi testületi ülésen döntött arról, hogy felülvizsgálja a város helyi közlekedését. Az új menetrend és az útvonalak meghatározásban az önkormányzat számít a gyöngyösiek véleményére is, akik javaslataikat, véleményeiket egy kérdőív kitöltésével mondhatják el.

RSS Gyöngyös Város Legfrisebb hirdetményei

 • Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések 2020.07.02
  A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.
 • 24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet 2020.06.30
  GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.
 • 23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet 2020.06.30
  GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.
 • 22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet 2020.06.30
  GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.
 • 21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet 2020.06.30
  GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

RSS Heves Megyei Hírlap – Lokális

RSS Heves Megyei Hírlap – Globális


RSS Heves Megyei Kormányhivatal legfrisebb hírei

 • Sikeres volt a kormánytisztviselői véradás 2020.07.10
  Vért adtak a Heves Megyei Kormányhivatal dolgozói csütörtökön, a Megyeházán.
  www.kormanyhivatal.hu
 • Véradással segítenek a kormánytisztviselők 2020.07.07
  A Heves Megyei Kormányhivatal véradást szervez a XIX. Országos Kormánytisztviselői Véradó Hét keretében. A Vöröskereszt Heves Megyei Területi Szervezete és a Vérellátó Szolgálat munkatársai 2020. július 9-én, csütörtökön, az egri Megyeháza Barkóczy termében várják az önkéntes véradókat.
  www.kormanyhivatal.hu
 • Álláspályázat 2020.07.07
  A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Földhivatali Főosztály ingatlan-nyilvántartási szakügyintéző álláshelye betöltésére. A munkavégzés helye: Eger.
  www.kormanyhivatal.hu
 • Megkezdődnek a határszemle ellenőrzések Heves megyében 2020.07.07
  A Heves Megyei Kormányhivatal felhívja az ingatlantulajdonosok és földhasználók figyelmét arra, hogy a termőföld védelméről szóló törvény előírásai alapján az Agrárminisztérium elrendelte a 2020. évi határszemle végrehajtását. A kormányhivatal mezőgazdászai a határszemléket a megye erdő nélküli termőterületének legalább 10 százalékán július első felében kezdik meg és – a vegetációs időszak végéig, az időjárás függvényében – […]
  www.kormanyhivatal.hu
 • Szijjártó: 28 Heves megyei vállalat kötelezte el magát beruházás mellett 2020.07.06
  Heves megyében 28 vállalat kötelezte el magát a versenyképesség-növelő támogatási programban, 13,5 milliárd forint értékben hajtanak végre beruházásokat, amelyhez a kormánytól 6,4 milliárd forint támogatásban részesülnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Magyar Gomba Kertész Kft. szerződésátadási ünnepségén, Demjénben.
  www.kormanyhivatal.hu

RSS Gyöngyös-Mátra TDM hírei:

 • 9 napon át „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 2020.07.04
    Az idei év kiemelt üzenete: Ne onnan folytassuk, ahol a járványhelyzet előtt abbahagytuk.  Új lendületet kapott a „Muzsikál az erdő”, hiszen értékrendje, szellemisége a járványhelyzetben megerősítést nyert. Fő célja az erdő, a zene, a művészet erejével a résztvevőket környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítani. Különleges erdei helyszínekre hívjuk a rendezvényre érkezőket, ahol a család valamennyi […]
  tdm_admin
 • Tisztújítás után: menedzserből elnök 2020.07.03
    Tisztújító közgyűlést tartott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. Az elnöki tisztséget Benkő Béla tölti be immár, az elnökségben is változások történtek. Az Avar Hotelben megtartott közgyűlésen a tagság megválasztotta a TDM új vezetőségét. Az elnöki tisztséget a TDM-ben eddig turisztikai menedzserként dolgozó Benkő Béla látja el. Az alelnök Dr. Bujdosó Zoltán, az Eszterházy Károly […]
  tdm_admin

RSS Pályázati közlemények:


Pályázatfigyelő:

Legújabbak:

Heves megyei pályázatok:

Vállalkozói pályázatok:


www.pafi.hu
Keresés az érvényes pályázatok
között